Echipa

EduCamp este o organizatie non-guvernamentala infiintata in 2010 de patru prieteni foarte buni care doresc sa aduca un plus de valoare tinerilor din Romania. Noi, cei patru, cu varste cuprinse intre 26 si 29 ani, insumam experiente bogate inca din timpul studiilor universitare prin activitati de voluntariat pe diferite arii profesionale, precum Resurse Umane, Finante, Marketing si Vanzari. Carierele prezente sunt atat in mediul corporate, antreprenorial cat si in cel social. Am fost implicati in organizarea si in livrarea de cursuri individuale si de grup pentru tineri avand experienta de lucru cu toate grupele de varsta de la 7 pana la 22 de ani.

Sorina – Ardeleanca mutata in Bucuresti acum 10 ani, imi place sa experimentez cat mai multe lucruri si sa visez la alte mii.
Cred intr-o Romanie in care lucrurile pot fi mai bune. Imi doresc sa ma implic in construirea de programe pentru tineri si sa incercam impreuna, prin dezvoltarea de proiecte, sa aducem un plus de valoare atat la nivel de individ cat si la nivel de comunitate.
Diana – Educatia inseamna dezvoltare, iar prin educatie, determinare, curaj si munca putem avea o influenta pozitiva asupra evolutiei comunitatii din care facem parte. Cred ca prin exemplul personal si perseverenta putem face o schimbare in mediul in care traim.
Iulian – Sunt o persoana deschisa si orientata catre viitor, imi place sa simt ca fac ceva relevant pentru oameni si pentru mediul in care traim si imi plac  provocarile. Am experienta in lansare de initiative si administrare de  proiecte/organizatii medii si mici. Cred ca fiecare din noi suntem responsabili de ce se intampla in jurul nostru si suntem datori sa provocam schimbari in bine. Fac acest lucru prin coordonarea proiectului Sacosa de Panza al ViitorPlus si acum prin implicarea in dezvoltarea conceptului si proiectelor EduCamp.
Cezar – Am convingerea ca lumea nu este decat un sat global in care oamenii sunt azi mult mai aproape unii de altii decat oricand in trecut. Cred ca sunt mult mai multe lucrurile care ne unesc decat cele care ne despart si de asta sunt foarte interesat sa descoper culturi noi. Am calatorit in peste 30 de tari pana acum, vizitand majoritatea tarilor de pe continetul European, dar si India.
Cred ca civilizatia umana a evoluat extrem de mult in ultima perioada. Si cred ca evolutia se datoreaza oamenilor care s-au implicat trup si suflet pentru cauzele in care credeau. Sunt multe probleme inca in lumea in care traim. Si depinde de fiecare dintre noi sa ne implicam si sa facem o lume mai buna.

line

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes