Invitati

Melania Medeleanu – Timp de 8 ani si jumatate Melania Medeleanu a fost editor, prezentator Prime Time News, moderator editii speciale, realizator, alaturi de Emil Hurezeanu si Iosif Boda, al emisiunii Romania Politica la Realitatea TV. A fost bursier Freedom House, a realizat cursuri de perfectionare in SUA si a urmat specializari la BBC Radio, Reuters. Melania este Licentiata in psihologie si sociologie la Universitatea Bucuresti, are un Master in comunicare si relatii publice la SNSPA si e masterand in Terapie logopedica la Fac De Psihologie, Univ Buc. In prezent, Melania este initiator si voluntar in proiecte sociale, care au drept beneficiari copii din centrele de plasament si copii provenind din medii defavorizate. 

Melania va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp unde  isi va spune povestea.

Domnul Eugen Petrescu a absolvit in 1969 Facultatea de Filologie, Sectia Limbi straine. Fiind un iubitor impatimit al naturii si in special al pasarilor, a ales sa fie repartizat intr-o zona unde sa fie multe pasari, in Delta Dunarii. Dumnealui a profesat timp de 26 de ani in localitatile Letea si Maliuc.

Este organizatorul si coordonatorul taberelor SOR realizate in Delta Dunarii, care au ajuns anul acesta la a 12a editie. Scopul acestor tabere este de a instrui si forma tineri din Delta si din tara in spiritul protectiei mediului si in special al cunoasterii si protejarii pasarilor. Eugen Petrescu poate fi considerat un localnic al Deltei Dunarii, foarte activ in lupta pentru protectia habitatelor si pasarilor din Delta Dunarii, totodata este un important promotor al frumusetilor Deltei,  in tara si strainatate.

Domnul Eugen Petrescu va fi alaturi de noi in tabara EduCamp si ne va spune povestea sa.

Alex Gavan este primul roman care a urcat varfurile Gasherbrum I (8 .080 m) si Makalu (8.463 m).  Pe 2 octombrie 2006, cand a urcat pe Cho Oyu, a devenit cel mai tanar alpinist roman care a reusit ascensiunea unui “optmiar”. In ascensiunile sale, Alex nu foloseste masca de oxigen. Crede cu tarie ca  lucrurile extraordinare sunt facute de catre niste oameni obisnuiti care au curajul de a indrazni si care, cel mai important poate, sunt nerezonabili cand vine vorba de asteptarile pe care le au de la ei insisi. De asemenea, Alex considera ca fiind tu insuti, poti oricand sa alegi. Iar a alege, pentru el inseamna a alege mereu ceva care il va duce cu un pas mai aproape de a deveni o versiune mai buna a sa. Si asta inseamna implicare de 1000%. Nu este loc pentru nimic mai putin de atat. Trebuie sa ne infruntam fricile (noi toti le avem, fara exceptie) si sa nu ne lasam viata canalizata de ele. www.alexgavan.ro.

Alex va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp unde  isi va spune povestea.

Teia Gavrilescu va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp unde isi va spune povestea.

Cred ca generatia noastra traieste intr-o lume care are nevoie de noi seturi de valori, gandire si comportament, daca vrem sa lasam generatiilor viitoare o planeta care inca sa valoreze ceva. Pentru mine, dezvoltarea durabila este un concept care ar putea raspunde acestei provocari, de aceea il integrez peste tot in viata mea profesionala si personala. In prezent conduc ViitorPlus-asociatia pentru dezvoltare durabila, un ONG pe care l-am infiintat in 2006 in Romania. In job-ul anterior, am condus noul departament “Planificare Strategica pentru Dezvoltare Durabila” al Ministerului Mediului, care avea ca principala activitate procesul de revizuire, aprobare si implementare a strategiei nationale.

Lavinia Gliga are 27 de ani, din care primii 18 i-a trait scolindu-se si bucurandu-se de acasa in Targu Mures, urmatorii patru i-a ocupat studiind afaceri la ASE Bucuresti, iar urmatorul 1,5 l-a dedicat cautarii unui scop in viata.

Dupa ce l-a gasit – sa spuna povestile oamenilor din jurul ei -, a lucrat ca reporter si editor pentru varii reviste romanesti. Din 2009, e editor la trimestrialul independent Decat o Revista, publicatie pentru care trudeste inca de la stadiul de scanteie.

Lavinia va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp unde ne va spune povestea sa si a publicatiei Decat o Revista.

Ionel Naftanaila – sau John cum ii spun prietenii – este profesor in cadrul Programului MBA Romano-Canadian, lector universitar in cadrul ASE Bucuresti si trainer in Managementul Proiectelor. John este absolvent al Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, obtinand diploma de licenta in domeniul informaticii economice in 2001.  In 2003 a obtinut diploma de Professional Business Counsellor, eliberata de Washington State University din Seattle si Center for Business Excellence, Bucuresti. In 2007 si-a sustinut teza de doctorat in domeniul Managementului Proiectelor ca urmare a cursurilor in domeniu urmate la HEC Montreal si ASE Bucuresti. John este implicat in prezent, pe langa activitatea didactica din cadrul ASE Bucuresti, si in dezvoltarea proiectelor companiei Tradeads Interactive unde detine functia de Director Adjunct.

John va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp si va sustine trainingul de Managementul Proiectelor.

Paul Calin: Nascut si crescut in Timisoara dar plecat de 7 ani de acasa in Bucuresti. In ultimii 10 ani, daca tot ati intrebat, am lucrat in Resurse Umane in mai multe industrii si ipostaze: ONG, Consultanta, Agentie de publicitate, Telecom, Banca si Training. De cateva luni tanar antreprenor & freelancer si, cel mai important, tatic de pitic. “Think outside the box” poate insemna aproape orice cata vreme nu te incapatanezi sa iti pazesti paharul plin in timp ce alergi de bezmetic dupa o solutie de a inghesui inca juma’ de litru in el.  

Paul va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp si va sustine trainingul de Think outside the box.

Iulian Olariu. De peste sapte ani, activez in domeniul trainingului si al dezvoltarii personale. Lucrez cu oamenii, sunt sustinatorul metodelor de invatare non-formala si ma implic constant in activitatile mai multor ONG-uri, constient fiind de importanta pe care acestea o au asupra educatiei tinerilor. Ca trainer, am oportunitatea sa lucrez cu numeroase companii cunoscute din tara noastra. Subiectele mele preferate sunt organizarea timpului si activitatilor, comunicare, leadership si vanzari. Imi place sa calatoresc si sa descopar incet lumea iar la Edu Camp ma voi bucura sa ne intalnim in Delta Dunarii si sa invatam impreuna! www.iulianolariu.com  

Iulian va fi alaturi de noi in tabara de lucru EduCamp si va sustine trainingul de Presentation skills.

Daca te-am convins si vrei sa vii cu noi in Delta Dunarii, completeaza formularul de inscriere.

line

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes