Taxa de participare

Participantii vor avea asigurat transportul din Tulcea in Sulina (dus intors), cazarea in Sulina, 3 mese pe zi si o excursie in Delta Dunarii.

Tabara EduCamp va beneficia de suportul financiar al mai multor parteneri. Totusi acest suport financiar va acoperi doar o parte din costuri. Restul costurilor vor fi acoperite din taxa participantilor.

Costurile pentru fiecare participant se ridica la aproximativ 1600 RON. Pentru a oferi posibilitatea unui numar cat mai mare de persoane, organizatorii au decis sa acopere jumatate din aceste costuri din fonduri proprii si cu ajutorul partenerilor.

In concluzie taxa de participare este de 800 RON.

Taxa va fi solicitata doar de la participantii selectati. Pentru a te inscrie in procesul de selectie, te rugam sa completezi formularul de inscriere. Dupa completarea formularului vei primi pe e-mail informatii despre pasii urmatori.

La inceputul taberei se va colecta de la fiecare participant un depozit de 50 RON. Acest depozit are rolul de asigurare. In cazul in care pe parcursul desfasurarii taberei se vor constata daune  ale caror autori nu vor putea fi identificati, acestea vor fi acoperite din depozitele colectate de la participanti. In cazul in care nu vor exista stricaciuni, depozitele vor fi returnate la sfarsitul taberei.

Daca te-am convins si vrei sa vii cu noi in Delta Dunarii, completeaza formularul de inscriere.

 

line

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes